Kombinera nytta med nöje – Konferensaktiviteter


Tänk dig en heldag med möten och föredrag där ni i pausen kan få en riktigt rolig bensträckare i form av en aktivitet. En möjlighet att bara få släppa alla måsten, planeringar och företagsrelaterade uppgifter för en stunds glädjefylld lek med mycket skratt tillsammans med dina kollegor.

Hos oss på Gokart Event Gävle kan ni boka företagets nästa konferens, kickoff eller event och samtidigt kombinera nytta med nöje. Vi ordnar med allt enligt era önskemål så att er dag blir så bra som möjligt. Vi har förstått vikten av att kombinera viktiga möten med bra aktiviteter. Det är stimulerande för både kropp och själ på ett positivt sätt. Att det även är roligt är bara ytterligare en fördel.

Att kunna avbryta med en välbehövlig paus och aktiverar sig samtidigt som man har viktiga möten och konferenser har visat sig vara uppskattat. Att vi även kan erbjuda våra olika aktiviteter inomhus ökar chanserna för att det blir ett lyckat koncept. Här behöver ni inte oroa er för dåligt väder och omplanering av hela eventet utan vi kör året runt.
Vi kan erbjuda aktiviteter för att stärka medarbetarna som bland annat lagtävling/teambuilding men även individuella upplägg för de som redan har en stark relation. Ni kanske vill utmana varandra eller helt enkelt bara aktiverar er fysiskt under er konferens. Vi har stora erfarenheter av att företag väljer oss för teambuilding då efterfrågan på aktiviteter under eller i samband med konferens ökat.

Man vet ju att ett företags styrka ligger i samspelet mellan kollegor, är relationerna bra och avslappnade kan bättre resultat uppnås inom företaget. Konferensaktiviteter bör ses som en grundläggande och återkommande del av att fortsätta stärka relationerna på företaget.
Att välja en konferensaktivitet med aktiviteter som skapar mycket skratt gör att relationer mellan medarbetare stärks. Man får på så sätt en väldigt avslappnad miljö där alla är på samma nivå och utmaningarna ser lika ut. Här är man inte chef, eller den med tio års erfarenhet utan alla har i stort sett samma förutsättningar inför de olika grenarna.
Nedan följer några av alla recensioner vi fått ,

” Bra personal, kul aktivitet, mycket bra arrangerat vi var super nöjda”

” Mycket bra event, många val och möjligheter vår dag vart så lyckad, Tack”

” Alla i sällskapet tyckte att det var en rolig happening med kunnig personal och bra kartar. Tack för en trevlig stund hos er”

” Verkligen duktig och serviceminded personal, stället får de starkaste rekommendationerna”

”Mycket trevligt, roligt och jobbigt ; ) rekommenderas.”

” Trekamp med gokart otroligt skoj, välorganiserat och väldigt trevlig och kunnig personal. Rekommenderas varmt.”

” Tack för en rolig och adrenalinkickande dag hos er. Kanonservice och ni va verkligen proffsiga och engagerade.”

Det är dessa resultat vi brinner för, att ni ska känna er helt nöjda med ert event hos oss.
Gokart Event Gävle erbjuder förutom trevliga motorinspirerade mötesrum och olika aktiviteter även lunch och middag. Vi har en fin meny med mycket att välja på, maten tar vi in från en av stans bästa restauranger. Vi kan lova att kvalitén är högsta nivå, med bra råvaror och vällagad mat. Till alla våra matgäster kan vi även erbjuda vår bar med fullständiga rättigheter.

Alla våra konferensrum är moderna och har tillgång till LAN/WiFi, projektor, whiteboard, samt block och penna. I konferensrummet James Dean rymmer det 40 personer och ni kan välja mellan styrelsesittning, skolsittning eller u-sittning. Vårt mindre konferensrum Classic Cars har styrelsebord och tar tio personer. Vid större grupper har vi vår festvåning för upp till 149 personer, valfri möblering är möjlig och projektor finns. Till er konferens kan ni även beställa till mat, frukost och fika.

Vi erbjuder också endast rena konferens möjligheter för grupper som inte vill kombinera med aktiviteter. Våra konferenser störs inte av ljud från vår övriga verksamhet.
Har ni andra önskemål än de vi erbjuder försöker vi alltid komma på lösningar. Vårt mål är att ni som kund alltid ska vara nöjd. Samt känna att ni inte behöver lägga ner så mycket av er tid på planeringen, den sköter vi efter era önskemål. För oss är kvalitet viktigare än kvantitet, och det genomsyrar hela vår verksamhet. Ingen förfrågan har varit för stor eller för liten för oss. 
Vill du komma i kontakt med oss, går det bra att ringa 026-42 11 500 eller skicka en bokningsförfrågan på boka@gokartgavle.se . Läs mer www.gokartgavle.se

Nedan finns länkar där du kan läsa mer, Vi hjälper er gärna med att sätta ihop ert event.

Våra race

Femkamp

Våra menyer

Konferens

Festvåning