Berner Trophycup 2021

Berner Trophycup 2021

Är ert företag det snabbaste i Gävleborg? Ta chansen att utmana andra företag med Gokart i Berner Trophycup med start under maj 2021.

Tävlingen består av 6 deltävlingar med poängsystem. De företag med flest poäng sista deltävlingen vinner hela cupen. Fina priser kommer att tilldelas medaljplatserna.

Upplägget är följande lagtävling på 90 minuter med snabba förarbyten i depån. Det handlar inte bara om att köra fort utan även om strategi och lyckade byten vid rätt tillfällen. De lag med flest varv under varje deltävling erhåller mest poäng.  Efter varje deltävling blir det prispallsceremoni.

Poängställningen kommer att uppdateras efter varje deltävling

Det här ingår i anmälan:

6 Deltävlingar

Upplägg på dessa är:

10 min uppvärmning

 90 min Lemans race

 3-4 personer/ lag/kart

Exponering på hemsida, Facebook och Instagram under hela cupen.

Regler: Ni får delta med samma eller olika förare vid tävlingarna, företaget har 4 platser per tävling under hela cupen. Minst antal är 3 deltagare och minst tre byten under varje tävling.

 

Vinnare av Berner Trophycup 2021

Efter 6 deltävlingar och stor kämparanda och prestation från alla de deltagande företagen var de till sist Stefan Larssons åkeri AB som tog hem finalplatsen. De tog 1 poäng mer än Gävle Fjärrfrakt som placerade sig på bronsplatsen. Finalen avslutades med pokaler till medaljörerna och fina priser från Berners sortiment som delades ut av Jörgen från Berner.
Vi på Gokarten vill tillsammans med Berner tacka all deltagare för deras insatser och för ett bra och sportsligt engagemang. Vi hoppas att alla ställer upp i cupen 2022 och att vi även får se fler företag från Gävleborg.

Vi beräknar att starta cupen Juni 2022

För information samt anmälan skicka ett E-mail till bernertrophy@gokartgavle.se