Mångkamp

Mångkamp

Vi har olika paket att välja på, välj det upplägg som passar er grupp. Ni väljer själva de grenar ni vill ska ingå i ert event. Vi tar emot alla grupper, kompisgäng, svensexor/möhippor och företag. Vårt minsta antal deltagare för att boka är 6 personer. En mångkamp tar från ca 1- 2 1/2 timme beroende på hur många ni är samt vilka grenar ni väljer.

Priser

Alla event avslutas med prispallsceremoni och medalj till de tre främsta.

Självklart har vi duschar och omklädningsrum, det finns även möjlighet att hyra handduk och bastu.

Bokningsvillkor

Läs mer om våra Bokningsvillkor, eller skicka en bokningsförfrågan via länkarna nedan.

Räkna ut ert pris

Vill ni veta hur mycket ert event kostar så kan ni använda vår kalkyl nedan.

Våra grenar

Sumo

Sumo har enkla regler här gäller det att putta motståndaren av mattan eller få motståndaren på fall. Ni kör tre ronder och den som vinner flest tar hem mest poäng. Denna gren är utmanade och ger er garanterat en hög puls. Förbered er på många skratt! LYCKA TILL!

Rodeotjur

Våran vilda Tjur!! Vågar du ta dig en ridtur? Utmana dina vänner/kollegor i vem som klarar sig längst på tjuren. Här krävs skicklighet, tålamod och ett glatt humör. LYCKA TILL!

Bungeerun

I denna gren tävlar två personer parallellt eller enskilt med att försöka placera en markören så långt fram som möjligt. Varje deltagare har 3 försök på sig att samla poäng. Mycket rolig gren som kräver lite styrka, kondition och ett glatt humör! LYCKA TILL!

Zebrarace

Ta och utmana vänner/kollegor i ett race med de här vilda och bångstyriga Zebrorna! Zebraracet går ut på att 2-4 personer hoppar med varsin Zebra banan runt. Först i mål tar poäng i tävlingen. De regler som gäller är att sitta på Zebran och hoppa/studsa fram mot mål. Det är inte tillåtet att springa med dem, då blir man diskad. Grenen kräver lite benstyrka och kondition samt en vinnarglöd. LYCKA TILL!

Gladiatorn

Denna gren går ut på att ha ner motståndaren från plattformen. Varje deltagare har 3 försök på sig att skaffa sig poäng. Utmana dina vänner i balans och styrka! I denna duell står ni på varsin plattform och ska med hjälp av en uppblåst stång försöka slå ner er motståndare. Reglerna är enkla, den som står ensam kvar vinner! Förloraren landar mjukt i den uppblåsbara ringen. Här krävs balans, kondition och ett glatt humör! LYCKA TILL!

Pistolskytte

Pistolskytte, visa vem som är bäst i skytte genom att pricka så nära mitten som möjligt. Varje deltagare har 6 skott och de 5 bästa räknas ihop i tävlingen. här krävs skicklighet, tålamod och så klart ett gott humör! LYCKA TILL!

Pilbåge

Pilbåge är en klassisk gren , Här har varje deltagare tre pilar var. Det gäller att pricka så nära mitten som möjligt för att få höga poäng. i den här grenen krävs skicklighet, tålamod och så klart ett gott humör! LYCKA TILL!

Slangbella

Varmt välkomna till oss! Ta med vänner, familj eller kollegor och utmana dem i olika grenar. Vi garanterar att ni får ett trevligt event med mycket skratt.